Menu

Gribben rute

RUTE

I ruten indgår alle typer skov, derved er du sikret en smuk og afvekslende tur. Ruten foregår hovedsageligt på skovens grusveje og stier = gravel næsten hele vejen!
Turen foregår, bortset fra 2.5 km ved start og hjemkomst, udelukkende adskilt fra den øvrige trafik. Dog skal landevejene og jernbanen gennem Gribskov krydses flere gange. Vi har trafikofficials, der regulerer trafikken over Helsingevej. Ved passage af jernbanen er der også placeret poster, og vejen/skovstien spærres for ryttere når der passerer tog.

Rute er tydeligt afmærket med skilte. Vær opmærksom på at den lange rute kører 2 runder i skoven. Når I har kørt ca 36 km skal kort rute holde sig i venstre side af stien og ligeud og lang rute holder sig i højre side af stien og drejer til højre ud på anden runde- vær opmærksom på ruteanvisning på stedet.

 

Link til ruten på Ridewithgps:

Rute 2018 

Kontakt CC Hillerød

Adresse & klublokale:
Frederiksborg Byskole
Carlsbergvej 13
3400 Hillerød


Skriv til os via kontaktformularen.

Bliv sponsor for CC Hillerød

Kunne du tænke dig at hjælpe CC Hillerød med at tilbyde vores medlemmer de bedste rammer og muligheder for at udvikle sig? Så kontakt os hurtigst muligt og hør om mulighederne for etablering af et samarbejde!